Workshop werken met klank

Werken met klank is het mooiste wat er is. Klankschalen brengen mij elke dag weer in verwondering van de mooie dingen die ze brengen. 

Je kunt bij mij een workshop volgen van ongeveer 3 uur waarin je kennis maakt met de schoonheid en magie van klankschalen. Ik leer je hoe je een schaal uitzoek. En hoe je ermee werkt. Aan het einde van de workshop kun je zelfstandig een klankmassage uitvoeren.

De volgende workshops zijn op zaterdag 16 februari en zaterdag 9 maart van 10 tot 13 uur. De kosten zijn €45 en de workshop vind plaats in mijn praktijk in Delft.

 

8 weekse cursus werken met klank

Cursus praktisch werken met klankschalen
Aan het einde van deze cursus kun je zelfstandig klankschalen inzetten tijdens coaching, meditaties, yoga, leer je masseren, begeleid je mensen uit het hoofd in het lichaam, geef je klankconcerten en klankontspanningen.

In acht lessen leer ik alles wat je moet weten over klankschalen en leer je andere instrumenten te ontdekken. Of je nu ervaren bent of beginnend dat maakt niet uit.
We starten op 3 april om 19.30 tot 22.00 en het is 8 woensdagen avonden achter elkaar. De cursus is in mijn praktijk in Delft en kost €250.

Elke les bestaat uit een stukje theorie en veel praktijk. Tussen de lessen door kun je vragen stellen of dingen laten zien via een facebookgroep als je dit wenst. Hier kunnen jullie ook onderling elkaar inspireren en motiveren in deze wonderlijke wereld van klank

Hier een kort overzicht van wat je kunt verwachten:

Module 1 Oorsprong van klankschalen, toepassingen, hoe vind je jouw klankschaal, technieken
Module 2 Resonantie ontdekken door ze te zien horen en voelen, samenwerken met resonantie, delen van energie via je klankschaal, klank en emotie.
Module 3 1 op 1 werken met klankschalen, massage technieken, protocol of intuïtie, klank en coaching.
Module 4 Kristallen schalen en hun toepassingen, werken met de wind en de zee
Module 5 Oplossen van veel voorkomende problemen, hoe je schalen therapeutisch in te zetten.
Module 6 Verder verdiepen in het therapeutisch werken.
Module 7 Onder begeleiding specialiseren en ontdekken.
Module 8 Laat je talent zien en inspireer

Natuurlijk sluiten we de laatste module af met een mooi certificaat.

Omdat klank soms zijn eigen weg kiest is dat ook van toepassing op de inhoud van de modules. Soms is het voor het proces beter om dingen te verschuiven of op een andere manier in te vullen. Daarnaast wil ik ook graag ruimte hebben voor jou eigen vraag dus als je iets mist wat je graag ook in de cursus aan bod wil laten komen laat me dit dan weten.

Betaling in twee termijnen mogelijk.
Bij vragen kun je altijd contact met me opnemen

Mail me als je mee wilt doen. Ik heb beperkt plek omdat ik graag werk met kleine groepen.
melanie@dewegvanhetmidden.nl