Eet je beter!
Visie op orthomoleculaire therapie.
Als therapeut kijk naar al je klachten maar ook naar hoe je leven is ingericht maar ook naar je voedingspatroon. Binnen de Orthomoleculaire geneeskunde maken we namelijk geen gebruik van reguliere geneesmiddelen maar juist met middelen die bekend zijn voor je lichaam. 

 

Je lichaam raakt vrij snel uit balans als je niet de voeding eet die bij je past of als je tekorten hebt zoals we vaak zien bij vitamines. Je merkt dat vaak niet heel snel, zeker niet in de waan van de dag maar vage klachten als vermoeidheid, stemmingswisselingen, focusproblemen en nog veel meer zijn gerelateerd aan voedingsstoffentekorten.

 

Het is noodzakelijk om deze signalen van het lichaam goed te interpreteren zodat je snel kunt bijsturen zodat je erger kunt voorkomen. Op het eerste gezicht kleine onschuldige klachten nu zijn een potentieel chronische ziekte later.

 

Hoe ziet een consult eruit?
Een eerste consult bestaat uit een anamnese. Voor we in gesprek gaan vul je een anamnese formulier in en hou je een paar dagen bij wat je eet. Aan de hand daarvan hebben we ons eerste consult. Hou er rekening mee dat het eerste consult zeker 60 minuten duurt. 
Bij het consult doe ik ook levend bloed analyse en verschillende testen. Meten is immers weten en zo weten we ook dat je resultaat boekt als we later in het traject weer testen.

 

Soms is iemand met 1 consult al geholpen maar meestal is een traject 4 tot 8  consulten afhankelijk van de situatie en jouw wensen.
De prijs van het eerste consult is €75 je kunt een deel vergoed krijgen als je aanvullend verzekerd bent.

 

Als je chronisch ziek bent en je weet nu al dat je meerdere consulten nodig hebt dan kun je bij mij een abonnement afnemen. Dan maken we daar  afspraken over.

 

Heb je geen klachten maar wil je wel meer weten over hoe je gezond kunt blijven kijk dan naar mijn Gezond met Mel programma. Hierin leer ik je alles wat je moet weten over goede voeding, bewegen, superfoods en superkruiden. 
Maak een afspraak

Bel of app me: 06-22501948