De traditionele mindfulness cursus maar dan anders!

 

Ik leer je in 6 weken tijd de basis van mindfulness en meditatie  aan de hand van de meest voorkomende uitdagingen die we tegen komen. Omgaan met boosheid, stabiel blijven bij veranderingen, piekeren en nog veel meer.Met praktische korte oefeningen en langere meditaties maak ik het makkelijk toepasbaar voor je. En misschien heb jij wel een thema waar je graag wat praktische handvatten bij wilt hebben. Ik maak daar graag een les voor.

 Mindfulness is meer dan zitten en ademhalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je moet echter soms net even weten wat je moet doen op zo’n moment. Daar maak ik mijn oefeningen op. En aan de hand van die oefeningen leer jij je brein te trainen, stress te verminderen en krijg je grip op je reactiepatronen en kun je ze doorbreken.

 Op dit moment heb ik nog geen nieuwe cursus gepland omdat ik deze cursus veel aanbied op lokatie. Wil jij met je collega’s of vriendinnen deze cursus neem  contact met me op!

 06-22501948

 melanie@dewegvanhetmidden.nl 

 

Liever individueel aan de slag?

 

Soms ontvouwt het leven zich niet zoals je gewenst of gehoopt had. Dit zit soms in kleine dingen en soms zijn het grote thema’s in je leven. Oude thema’s die je leven in een terugkerend patroon steeds weer op zijn kop kunnen zetten. Mindful coaching kan jou hierbij helpen. Samen gaan we op reis en ontdekken we wat jouw thema is en hoe we samen jouw hoofd, hart en lichaam kunnen leren elkaar weer te verstaan zodat jij weer verder kan op jouw weg.

Met verschillende technieken vanuit de boeddhistische psychologie leer ik jou jezelf helen met de meest waardevolle bron die je hebt; jouw lichaam.

 Meditatie is altijd een onderdeel van de sessie. Jouw lijf bevat namelijk alle informatie die je nodig hebt en meditatie is hét middel om goed te luisteren naar je lichaam.

 Maak nu een afspraak.
Bel of app me: 06-22501948
Mail me: melanie@dewegvanhetmidden.nl