Life Awareness Program

“Lieve Melanie, bij deze dan ook nog mijn motivatie. Ik wil me gezonder voelen, meer adem hebben voor het leven wat ik zo graag en diep wil inademen. Maar wat zit ik mezelf soms letterlijk en figuurlijk in de weg. In mij schuilt een sensuele vrouw die naar buiten wil dus eigenlijk…wil ik worden wie ik ben. Dankjewel voor deze prachtige kans! Liefs Joska “

 

Dit was een motivatie van iemand die nu in de pilotgroep mijn programma volgt. En ik was en ben nog steeds onder de indruk van haar mooie woorden. Juist omdat ik mezelf er zo in herken. Mijn naam is Melanie en ik heb al sinds mijn 15e de ziekte van Crohn. Sinds mijn 30ste heb ik een stoma. In het filmpje hieronder vertel ik je mijn verhaal.

 

 

De weg naar een vol leven waarin ik weer kon stralen was lang en ingewikkeld. En ging vooral gepaard met dappere keuzes die ik gemaakt heb puur op lef, intuïtie en heel veel onderzoeken en uitzoeken. Zoals je kon zien in het filmpje mag ik me inmiddels een marathon loper noemen. En ik ben er onwijs trots op.

 

Maar genoeg over mij. Jij bent mijn missie. Want het kan zomaar zijn dat jij geen grip hebt op je gezondheid. Dat je het gevoel hebt vast te zitten in een lichaam dat je belemmerd. Dat vermoeidheid, pijn en andere ongemakken ervoor zorgen dat jij niet dat kan doen wat jij het liefste doet. En misschien heb je net als ik een auto immuunziekte of heb je te kampen met vage klachten of gewichtsproblemen. 

 

Ben je er klaar voor om ermee aan de slag te gaan?
Heb je dat onderbuikgevoel dat het anders kan en moet maar je weet nog niet hoe?
Wil je heel graag je lekker in je vel voelen?
Grip hebben op je gezondheid?
En misschien zelfs net als ik zonder medicijnen verder kunnen?
Wil jij stralen?
Je sexy voelen?

 

Dan is het Life Awareness Program iets voor jou!

 

Tijdens het programma gaan we door 4 stadia die gebaseerd zijn op mijn pelgrimsroute in Japan. Deze stadia zijn precies ook de stadia die ik doorlopen heb om te komen op het punt waar ik nu ben. Elke module bestaat uit 2 weken. Elke week heeft zo zijn thema’s zoals voeding, analyse, mindset, doelen maken, eigen plan maken en individuele coaching. In totaal heb je 8 weken les maar het programma duur 12 weken. Gewoon omdat je soms uitloopt omdat je een weekje weg bent of omdat iets je meer tijd kost dan je dacht. Zo gaat dat nu eenmaal in het leven.

 

In het programma staan 3 belangrijke dingen centraal namelijk:

 

1.  Mindfulness
Mediteren helpt je in balans te komen en goed te kijken naar je gewoontepatronen. Daarnaast helpt het je met specifieke oefeningen om echt te kijken naar jezelf en helpt het jou je focus vast te houden. Daarnaast leer jij jezelf lief te hebben en te erkennen wat er is, ook als het een keer mis gaat. En je leert je lichaam goed kennen en weet welke signalen je lichaam afgeeft.   Bovendien ga je werken aan je mindset voor de moeilijke periodes.
2.  Natuurvoeding
Voeding is je medicijn, je medicijn is voeding.  Je kunt ontzettend veel bereiken door anders te eten. En nee, ik ga niet je calorieën tellen. En nee, ik ga je niks verbieden en ik wil je ook niet wegen of wat dan ook in die geest. Ik wil je leren wat voeding voor je kan doen zodat je gemotiveerd raakt om anders te gaan eten. Dat je echt snapt wat je lichaam je probeert te vertellen en hoe we dat kunnen vertalen in jouw eetpatroon. Op een zo natuurlijk mogelijke manier.
3.  Beweging
Bewegen is heel belangrijk om een gezond lichaam te hebben. En tegelijkertijd wil een gezond lichaam graag bewegen. Echter, als je niet gezond bent moet je dit op een aangepaste manier doen. Een manier die bij jouw lichaam past. Niet teveel en niet te weinig en vooral ook op het juiste moment. En nee, geen angst. Je hoeft niet net als ik een marathon te gaan lopen 😉

 

Wat krijg je als je ja zegt?
8 weken lessen over voeding, opdrachten, inzichten
3 individuele coachings uren voor je anamnese en persoonlijke adviezen 
Begeleiding via een besloten Facebookgroep
12 weken de tijd om het programma te doorlopen 
Bonus: recepten! 

 
 

 
 

Life Awareness Program Basis:  € 297,00   

 
 

Maar stel jij kent jezelf en je lichaam en je weet dat je langer coaching nodig hebt. Of je bent zo vastbesloten en je wil graag dat ik langere tijd met je meeloop want je begrijpt dat je de cyclus steeds weer moet doorlopen. Dat het pas begint als je bij de laatste module bent. Dan heb ik voor jou al het bovenstaande met een jaar lang elke maand een uur individuele coaching.
Dat is nog 9 individuele uren extra en natuurlijk mag je ook een vraag tussendoor stellen. Normaal is dat €720 en zou je met het programma erbij uitkomen op €1017

 

 

 
 

Als je nu ja zegt tegen het Life Awareness Program VIP met jaar coaching betaal je €747.

 

Je hoeft niet te wachten, je kunt nu starten!

Als jij twijfelt of het wel iets voor jou is of als je in termijnen wil betalen neem dan contact met me op dan kijken we samen of ik je kan helpen. 
melanie@dewegvanhetmidden.nl of tel: 06 2250 1948