Detox Challenge

10 dagen Detox Challenge

Deze 10 dagen ga ik je aan de hand meenemen, maar dan ook echt letterlijk! Ik geef je een exclusief kijkje in mijn leven en hoe ik detox. Zelf detox ik twee keer per jaar. Soms met alleen sap en soms doe ik een milde detox. Omdat ik in september vol in mijn marathontraining zit doe ik een milde detox. Juist om mijn lichaam een extra boost te geven.

Voor jou kan dit een mooie kans zijn om goed het najaar in te gaan. Misschien toch iets teveel geBBQt? Of vind je het moeilijk om gezonde gewoontes vast te houden als alle drukte weer begint zo na de zomer. Dit is je kans om jezelf een boost te geven. En je weet het he! Beachbodies worden gemaakt in de winter en niet als de zon al schijnt. Een detox is een goede start van nieuwe gewoontes. Dus ik daag je uit om met mij mee te doen.

Ik neem je aan de hand mee. Je krijgt elke dag een mail met instructie, recepten, meditatie en oefeningen die je kunt doen die dag. Ik hoor je denken: ‘ja maar ik ben al zo druk’ en dat klopt! Daarom krijgt je zo veel mogelijk handvatten om dit in je drukke schema te kunnen passen. En weet dat alle beetjes helpen. Ik doe dit ook in mijn toch al drukke schema en als ik het kan dan kun jij het zeker.

Wat gaan we doen:
We gaan sappen en lichte maaltijden combineren. Je krijgt hiervoor een compleet plan inclusief boodschappenlijstje.
We gaan bewegen op de juiste momenten
We gaan mediteren
Elkaar online stimuleren en motiveren en ik geef je dagelijks een kijkje in mijn leven om je te inspireren!
En nog veel meer

En dit is allemaal gratis omdat ik graag wil dat jij grip krijgt op jouw gezondheid.

Ja ik schrijf me in voor de 10 dagen detox challenge!